testnew1

Магдалена Ангелова

Клиничен психолог и основател на ЕМПАТИЯ – Център за психологично консултиране и обучение 

Магдалена Ангелова e квалифициран клиничен психолог с психоаналитична перспектива. Опознавайки човешката опитност и нужда, тя избира да комбинира в своята работа класическата психология със знанието за източните методи и практики. За нея е ценно духовното и психично пробуждане, за да се активира духовната мъдрост и личностно израстване. Тя създава активна подпомагаща връзка със своите клиенти и изгражда модел за автотерапия и самоусъвършенстване. В своята работа цели да извади хората от илюзорната им зоната на комфорт, за да провокира осъзнаване и действия, с които хората да преодолеят страховете си. Нейната терапия е като магия, защото работата с психичното се  обогатява с лечение чрез тибетските купи, шамански ритуали , ангелска терапия и др. Стъпвайки на метода „Мама терапия“ на детския психиатър Борис Зиновиевич Драпкин за лечение на детската душа, тя надгражда неговите терапевтични блокове с нови три, базирани на нейните наблюдения и практика с деца и техните родители. Създава модел за изследване на „Жизненоважните принципи в любовта“, който помага на двойките да подобрят разбирането, връзката и помощта един към друг. Разработва свой метод и различна гледна точка, наречен „ Здравословна раздяла“  и, с който учи партньорите как да излизат от своите връзки с почит и уважение, изчиствайки гнева, болката и обидата, които са си причинили. Магдалена Ангелова е водещ лектор на семинари за преодоляване на личните кризи, любовта към себе си и реализиране на личния потенциал.

Самата тя казва, че училището на живота е безценен дар, въпреки че понякога преминаването през него е болезнено, но винаги има начин за промяна и път към щастието. Силата е в нас и първо от там трябва да започнем, като я осъзнаем, използваме, като променим част от мисленето си и лекуваме душата.

В професионален план Магдалена работи чрез индивидуална и групова терапия  и някои от темите, с които работи са :

 1. разрешаването на трудности и конфликти в партньорската двойката.
 2. кризи във възпитанието на децата и знанието за мъдрото родителство
 3. значението на пренаталната психология и мъдростта на ембриона
 4. осъзнаване и преодоляване на личните кризи
 5. развиване на емоционалната интелигентност и освобождаване от болката, страха и несигурността.

Магдалена Ангелова води международни семинари в областта на личностното развитие, психология на мъжа и жената, заедност и раздяла на двойката, емоционална интелигентност и креативност, справяне с тревожни  състояния и освобождаване на блокираната болка и гняв, мъдрото родителство и майчина хипноза, безусловна любов и духовното пробуждане.

Участва като лектор във втория национален конгрес по клинична  психология  и в годишната национална  конференция на тема : Наука, образование, родителство и технологии – проект на фондация „Дигиталните деца“ през 2016г

Организира духовни пътешествия на различни екзотични места съчетани с психологични тренинги за себепознание и самоосъществяване.

Магдалена Ангелова създава своя екип от специалисти и основава център „Емпатия“ за психологично консултиране и обучение и участва в проекти с благотворителна дейност. Някои от постиженията ѝ в тази насока включват съвместен проект с АПОЗ (Асоциация на пациентите с онкологични заболявания) и Национално сдружение за профилактика на рака на шийката на матката „HPV Guard”, където подпомага пациентите с онкологични заболявания с цел подкрепа и възстановяване. В процеса на своята работа и изследване основен фокус на мисията й е психичната превенция и духовна мъдрост. През 2016 г. реализира Европейски тур под мотото „Силата е в нас”, целта на който беше среща и семинари за психична превенция и подкрепа на българите, живеещи в чужбина.

Квалификации

Част от дипломите, които спомагат за успеха на Магдалена Ангелова като психолог са:

 1. Бакалавърска степен по Психология от Софийски университет „Св. Климент Охридски”
 2. Магистратура по Kлинична психология и психоаналитична перспектива” от Нов Български университет
 3. Обучение за НЛП мастър практик (neuro-linguistic programming)
 4. Курс за „Работа във фокусирана към решения кратка терапия”
 5. Обучение по „Семейни-фамилни констелации“
 6. Курс по Шаманско лечение

Образование:
2009 г. – Сертифициран курс по НЛП – Мастър Практик
2007 г. – Курс за „Работа във фокусирана към решения кратка терапия” Център „ПИК”, Д-р Боян Страхилов
2006 г. – Магистратура по ”Клинична психология и психоаналитична перспектива” Нов български университет, гр.София
2004 г. – Софийски университет „Св. Климент Охридски”,специалност „Психология”-бакалавър
2001 г. – Курс по психоаналитична теория и практика на детското развитие” ПС „Ден”

Стаж:
01.12.2003 – настоящем – Терапевтиране на деца и възрастни. Частен педиатричен кабинет-гр.София На хонорар
2006 г. – 2008 г. Работа на доброволни начала с деца от ДОВДЛРГ, кв. Драгалевци, гр. София. Психологични консултации на оперирани от рак на млечната жлеза жени. Психологични консултация, наблюдения и изследване на младежи и възрастни с ментални увреждания, „Сдружение за подкрепа на лица с умствени затруднения“, гр. Варна, Център Ривиера.
2002 г. – 2002 г. Фамилна терапия и работа с деца с ДЦП и епилепсия за успешната им социализация. Частен кабинет, гр. София. На хонорар

Клиничен стаж:
ІV 2005 г.- ІХ. 2005 г. ЦДГ Брезичка, кв Бели брези, София
ІІ. 2004г. – VІІІ.2004г. Многопрофилна болница Пирогов – София, Д-р Пл.Ванев
ІV 2004 г. – ХІ.2004 г. МВР болница, Психиатрично отделение, Д-р Хаджигеоргиев

ЕКИП

ava-dragieva

Ава Азова-Драгиева

Консултант по Позитивната Психотерапия, треньор по личностно усъвършенстване и хармонични взаимоотношения

 

За своята мисия споделя:

“Това, което правя в последните години е да върна себе си на своята душа. Да преоткрия Любовта и грижата към себе си за мен беше огромно предизвикателство, но и благословия. Искам да помогна на тези, които вървят по същия този път с моя опит. Да ги подкрепя, да бъда свидетел на техните успехи, за да знаят, че не са сами. Това е единствения път , който има смисъл- пътят, по който ние можем да се свържем първо със себе си , а след това – и с другите.”

В момента завършва магистратура по Артистични психо-социални практики и Психодрама към НБУ. Участник във „Втори Национален Конгрес по Клинична Психология с международно участие” в София. Започва обучението си в Терапия с глас и звук, след като в процеса на работата си осъзнава силното въздействие на звука, музиката, изкуството и танца върху човека и благотворното им влияние върху психичното. Завършила Музикална Академия „Проф. Панчо Владигеров” в София с класическо пиано и глас. Използва арт подходи и техники, енергийна психотерапия, трансформационни дихателни техники и прана лечение като допълнителни подходи и инструменти в работата си. Иницииран енергиен лечител по системите Прана, Рейки и Омни Хийлинг с повече от 10 годишен опит. Обучавана в йога нидра релаксация, кундалини и ащанга виняса йога.

bojidar_cendov

Божидар Цендов

Сертифициран Хюман Дизайн Професионалист и преподавател на семинара „Да Живееш Дизайна Си“

 

Божидар Цендов е дипломиран от Международния Институт по Хюман Дизайн (International Human Design School). Завършва обучение по Физикална Радиестезия при инж. Валентин Маринов и Терапия с есенциите на д-р Бах при Лияна Петрова и Диана Илиева.

Прилага уникален подход при използване на Радиестезия в Терапията с есенции на д-р Бах. Притежава диплом за Рейки ниво Експерт с Рейки Мастер Станимир Марчев. НЛП Мастер Практик сертифициран лично от Ричард Бандлър – ко-създателя на НЛП.

DSC_9877b_obr

Дени Андонова

Холистичен консултант

 

Специализира в комбинацията от клетъчно хранене, енергиен баланс чрез техники на кинезиологията и Синтеза Докосване за Здраве, както и вибрационна терапия с Австралийски Цветни Есенции. Вярва в холистичния подход, въздействието и осъзнаването в цялост на тялото, съзнанието, емоциите и енергийния поток. Работи изключително много с емоционалните, енергийните и физическите блокажи в контекста на постигането на желаните лични и професионални цели, както и подобряването на цялостното усещане за здраве на всички нива.

Има практика за холистичен подход с индивидуални клиенти, както и е съ-основател на The Happy Company School – цялостни програми за здраве и щастие на работното място под мотото „Щастието като бизнес модел“. Това, че образованието й е икономическо – бакалавър Стопанско управление и магистър Човешки ресурси – й помага да бъде насочена към получаване на конкретни резултати в желаните срокове и оптимизиране на процеса на осъзнаване и прилагане на стъпките, които ще доведат до исканите промените. Надградила е над това курсове по Клинична нутрициология и натуропатия, вибрационна медицина, Специализирана кинезиология. Обича да е иноватор и да експериментира – точно затова съчетава и трите направления хранене, емоции и енергиен баланс в подхода си както към индивидуалните, така и към корпоративните клиенти. Само в свързването на личните и професионалните цели, в грижата за себе си можем да допринесем и за цялото.

Своята мисия вижда така:
“За мен е огромна радост и привилегия да бъда до хората, които ми се доверяват и споделят себе си, по пътя им към осъзнаване на техния потенциал, подобряване на здравето във всички аспекти на живота им и израстването им до личностите, които желаят да бъдат. Мечтая за времето, когато грижата за себе си – за физическото, емоционалното и енергийното си състояние, ще е правило, а не изключение и за синергията, която цялостните, осъзнати и щастливи в своето изобилие хора могат да създадат. И искам да помогна, работейки над себе си и подкрепяйки другите, това да се случи колкото се може по-скоро“.

Преведи »